Rik van den Bergh
RIK VAN DEN BERGH

Muziek is voor mij een belangrijke èn prettige manier van communiceren. Zowel in de les als op het podium wil ik dat iedereen zich vrij en op zijn gemak voelt om te spelen, te luisteren en te reageren.

In 1998 studeerde ik af als uitvoerend en docerend musicus aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Sindsdien ben ik op beide terreinen actief gebleven en heb daardoor veel ervaring met het lesgeven aan kinderen en volwassenen, aan beginners en gevorderden. Ik geef groepslessen, ensemble-lessen, (jazz)workshops, leid zo nu en dan een big band, geef lessen harmonie aan de piano, saxofoon- en klarinetles en (jazz)improvisatie. Daarnaast geef ik op dit moment theorie en praktische solfège aan Codarts, het conservatorium in Rotterdam. Ook hier begeleid ik met regelmaat ensembles.

Hiernaast speel ik met eigen formaties, als invaller of (gast)solist op verschillende podia in Nederland en daarbuiten. Meer informatie hierover vind je op mijn website www.rikvandenbergh.com.

Ik hecht veel waarde aan zowel het lesgeven als het optreden: door het spelen geef ik beter les en door het lesgeven speel ik beter.


Tarievenlijst 2015

Website